Tuesday, October 10, 2006
















Spillets layout, du er denne hvite ellipsen, og beveger deg gjennom kroppen til kvinnen du kan se på venstre side, du ser nærbilde av miljøet du befinner deg i.

Du kan spise de rød partiklene, de gir deg poeng etter størrelsen sin, ved å bevege deg over de klistrer de seg fast og du "fordøyes" de sakte men sikkert da de beveger seg inn til midten av deg.

De sorte objektene er farlige for deg, om du kommer for nære vil de trekkes mot deg, og er du ikke påpasselig vil den gjøre deg mindre om det opp står en kollisjon, og selv vokse seg større.

Du kan kun spise røde partikler som er på samme størrelse som deg, eller mindre, så om du er "skadet" etter en kollisjon med det sorte objektet, kan du altså ikke sanke like mange poeng. Samtidig har du muligheten til å vokse tilbake størrelsen din, om du er god nok til å spise mange nok røde partikler på en viss tid.

Du vokser altså av å spise disse rød partiklene, slik at jo større du blir kan du samtidig samle flere poeng, som det blir vanskeligere å bevege seg i miljøet uten å komme nær de sorte, fordi du opptar størr plass.

På kvinnen indikere bevegende partikler hvor i kroppen du befinner deg, disse krabber oppover som du skifter nivå, og opptrer i mengde i forhold til hvor mange partikler som befinner seg på skjermen, og minker i det du spiser de.

No comments: